QUI SOM

Què és Pasdepardal?

Pasdepardal és un projecte editorial engegat l’estiu de 2014 al Camp de Tarragona per tal de fer arribar als més petits el coneixement dels ocells més comuns a casa nostra, però també d’altres aspectes de la història natural, mitjançant guies de natura amb dibuixos atractius i textos entenedors.

Les guies de natura Pasdepardal són només un primer pas, i com el seu nom suggereix un de petit, curtet; però si amb qualsevol d’elles aconseguim que algun lector, petit o gran, s’encurioseixi a seguir-ne aprenent, l’esforç haurà valgut la pena i a més a més us garantim que el món que descobrireu a l’altra banda de la finestra de casa no deixarà mai de meravellar-vos.

20140702_210959

Quadernet per pintar dels Ocells del Camp

Qui som?

Pasdepardal neix de la col·laboració entre en Pep Gavaldà, il·lustrador amb una gran curiositat pel món naturalista, conegut professionalment sobretot per la seva obra al voltant del folklore del Baix Camp, i l’ Enric Pàmies, aficionat a l’ornitologia, soci de l’ICO i SEO/Birdlife i creador de diversos portals sobre ornitologia i altres animals.

pep-enric

Pep Gavaldà                                                                    Enric Pàmies

 

 

 

 

 

One Thought on “QUI SOM

  1. Miquel Macias Arau on febrer 5, 2017 at 11:18 am said:

    Sóc l’assessora personal del millor especialista en llops que també té el cap ple de pardals! Per això li va agradar el teu nom. Li encanten els teus dibuixos! Espera el teu llop amb impaciència, i jo!

    Gràcies per la teva col·laboració, cosinet.

    Amàlia Artiga

què en penses?