IMG_7644

El passat 10 de març, amb el CLUB PASDEPARDAL,vam visitar la desembocadura del riu Gaià, que es troba a la platja d’Altafulla, molt pròxima al castell de Tamarit. Es tracta d’una zona on, amb un recorregut ben curt podem trobar diferents ambients: platja, vegetació dunar autòctona, camps de cultiu, riu, bosc de ribera i un pinar. Per tant podem trobar diferents espècies d’ocells habitual en cada un d’aquests tipus d’àmbits.
Durant l’excursió familiar al tram final del riu hem observat un total de 22 espècies: Verdum, gafarró, cogullada vulgar, tallarol de casquet, tallarol capnegre, tallareta cuallarga, rossinyol bord, mosquiter comú, bitxac, mallerenga cuallarga, mallerenga carbonera, cotxa fumada, garsa, tudó, merla, pardal comú, estornell negre, puput, polla d’aigua, ànec collverd, gavià argentat i gavina vulgar.

Us en deixem algunes imatges (totes les fotos d’aus són de l’Enric Pàmies):

IMG_7634

què en penses?

Post Navigation