Us recordem que podeu participar en  “L’OCELL DEL MES” amb fotos, dibuixos, enregistraments sonors, el que sigui… Podeu enviar-nos-ho a info@pasdepardal.cat o seguir-nos al nostre compte d’Instagram, on pengem les vostres aportacions.

Esperem les vostres col·laboracions!


TALLAROL CAPNEGRE (Sylvia melanocephala)

El tallarol capnegre o busquereta capnegra  és l’ocell de l’ordre dels passeriformes que més caracteritza brolles, àrees embosquinades, olivets i en general les àrees termòfiles de la zona mediterrània dels Països Catalans, on és freqüent i localment abundant, especialment a la franja costanera i a les Illes, i ha colonitzat les ciutats on el podem veure en jardins i grups d’arbres.  Molt actiu i gens tímid és fàcil de localitzar gràcies als seus reclam  i cant característics.

tallarol-capnegre-fitxa-web

què en penses?

Post Navigation