Aquest mes de novembre volem desplaçar-nos cap al sud per conèixer la Reserva Natural de Sebes a Flix (Ribera d’Ebre). Aquest superb espai fluvial ha esdevingut, en els darrers temps, un dels paradisos per als amants de la fotografia d’ocells gràcies al seus observatoris de fusta estratègicament situats i també, perquè no dir-ho, a la presencia regular del bitó, una  espècie envoltada d’una aura mística que és un dels objectius més cobejats pels fotògrafs.

dsc_6288Bitó (Botaurus stellaris)

La Reserva, gestionada des de l’any 1999 pel Grup de Natura Freixe, està constituïda per un dels canyissars més extensos del país així com un bosc de ribera gairebé immaculat. A l’estiu hi destaquen com a espècies reproductores l’arpella vulgar, l’agró roig, el blauet o el teixidor, mentre que a l’hivern, com ja hem comentat, l’estrella indiscutible és el bitó.

dsc_6334Teixidor (Remiz pendulinus)

L’any passat Pasdepardal vam realitzar una guia dels Moixons de la Reserva Natural de Sebes la qual està tenint una gran acollida.

12509872_940538772649546_2431729159414258430_n

Si voleu afegir-vos a la sortida us esperem a l’aparcament del MAS DEL DIRECTOR A LES 09:30h DEL DISSABTE 26. També podem trobar-nos, si ho preferiu, a Riudecols a les 08:45h per omplir cotxes i així no agafar-los tots.

A LES 09:30h AL MAS DEL DIRECTOR DE FLIX

A LES 08:45h A RIUDECOLS PER OMPLIR COTXES

Valdrà la pena. Us hi esperem!!!

2 Thoughts on “SORTIDA DE NOVEMBRE DEL CLUB PASDEPARDAL

  1. Jean-Yves Paquet on novembre 14, 2016 at 9:24 am said:

    Genial com sortida, el bito es un ocell mitic. NB: el teixidor es Remiz pendulinus, no Panurus que es altro bixo

què en penses?

Post Navigation