Per a la sortida de maig del club Pasdepardal us proposem una visita a l’Albereda de Santes Creus al terme municipal d’Aiguamúrcia (Alt Camp). Aquest espai fluvial adjacent al riu Gaià està compost per un preciós bosc de ribera que forma part, a causa dels seus valors naturals, de la xarxa Natura 2000 i del Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN).

Aquest espai, en conjunt, ens ofereix molt bones possibilitats d’observació de fins a quatre espècies de picot (garser gros, garser menut, verd i colltort), pardal roquer, rossinyol comú i bord, bruel, cuereta torrentera i, per quedar del tot bocabadats, moltíssims abellerols.

DSC_9938

Colltort (Jynx torquilla)

DSC_0323

Abellerol (Merops apiaster)

DSC_6921

Cuereta torrentera (Motacilla cinerea)

A tots aquells que vulgueu conèixer aquest espai us convoquem a la rotonda d’entrada de la Selva del Camp el diumenge dia 29 de maig a les 09:30 h. Si algú vol anar-hi directament, ens trobarem a les 10 h a l’aparcament del monestir. Us hi esperem!!

Penseu de dur binocles -qui en tingui-, guies de camp, càmeres… que aquest cop valdrà força la pena!

què en penses?

Post Navigation